Over mij

Over mij

Mijn naam is Desiree Hommel, geboren en getogen in Rotterdam. Sinds 2013 ben ik samen met mijn 2 inmiddels volwassen zoons woonachtig in het mooie Veenoord in Drenthe. Al mijn hele leven ben ik in mijn vrije tijd gepassioneerd mét en vóór de paarden bezig. 


Ik was altijd al stikjaloers op mijn eigen zadelmaker, lekker de hele dag in de weer op weg naar klanten, zadels passen, maken en repareren. De hele dag omringd zijn door paarden en hun eigenaren en hun helpen tot betere resultaten te komen en weer vooruit te kunnen... iets leukers bestaat volgens mij niet!


Na het volgen van de opleiding Zadelpasser van het MSFC en een intensieve stage bij Annelieke ten Pas van Zadelmakerij Ten Pas heb ik mijn vaste baan als social media manager aan de wilgen gehangen, ben ik weer lekker voor mezelf begonnen en als gecertificeerd zadelpasser aan de slag gegaan.

Tevens ben ik ook zadelmaker. Dus ook voor controle van het huidige zadel, reparaties, nieuwe vullingen, nieuwe singelstoten en meer kun je bij mij terecht!


Hoe de naam Jade Zadelmakerij is ontstaan: In de eerste plaats is het een mooie samenstelling van de namen van mijn zoons: JAvey en DEwin.

Daarnaast en wellicht nog belangrijker is Jade een edelsteen met een helende werking: een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan > dit zijn allemaal dingen waar je in het zadel profijt van hebt en waar dus ook de slogan "voor harmonie en evenwicht" vandaan komt.


Meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan zeker eens contact met mij op, ik sta je graag te woord.


Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in mijn werkplaats, of ik kom naar jou en je paard toe op locatie. Bel of whatsapp me voor het maken van een afspraak.